Waarom Bullzeye?

 

Er komt een moment in elk bedrijf, wanneer de ondernemer of directie zich realiseert dat ze advies nodig hebben en zich afvraagt: "Moet ik de consultancy van Bullzeye inhuren?"

En, zoals met de meeste dingen in het leven, is het antwoord: "Het hangt ervan af."

In tegenstelling tot uw eigen medewerkers, zijn consultants onafhankelijk en onpartijdig en worden ingehuurd op tijdelijke basis of op projectbasis.

Start je met een nieuw bedrijf of groeit jouw bedrijf snel of niet snel genoeg?
Zijn er signalen, symptomen die u verontrusten?
Dient de efficiëntie verhoogd en de verspilling verlaagd te worden?
Is er een duidelijke behoefte aan het positioneren en helder maken van doelen voor het bedrijf of afdeling?
Dienen de processen te worden verbeterd en te worden geborgd in het bedrijf?

In alle bovenstaande voorbeelden (en veel meer uiteraard) is een oriënterend gesprek met Bullzeye de eerste stap naar een doeltreffend resultaat en een kosteneffectieve manier om onze gespecialiseerde kennis te benutten. 

De drempel voor een ondernemer om te besluiten de hulp van Bullzeye in te roepen is erg laag, niet bestaand zeg maar.

Helderheid in gezamenlijk gestelde doelen.
Samenwerking met Bullzeye is een kosteneffectieve manier om te kunnen beschikken over aanvullende kennis en vaardigheden binnen uw bedrijf. Een manier om een frisse, objectieve en professionele kijk op de gezamenlijk gestelde doelen.

Hier zijn de drie meest voorkomende redenen waarom onze klanten zich wenden tot Bullzeye voor hulp:

  • Om problematische 'symptomen' te analyseren:
    In veel gevallen kan een bedrijf problematische 'symptomen' constateren, zoals een daling van de omzet, of cashflow-problemen en is het interne management niet adequaat in staat om de bron van het probleem te lokaliseren. In dit geval kan Bullzeye uw activiteiten observeren en monitoren, een aantal tests en onderzoeken doen en de wortel van het probleem blootleggen.
  • De grondoorzaak vinden:
    Geen pleister op de wonden of een pilletje van de dokter. Bullzeye gaat voor genezing. Wij gaan voor eliminatie of (op z'n minst) minimalisatie van de grondoorzaken. Resultaat telt.
  • Optimalisatie en borging:
    Wij focussen op optimalisatie van processen en procedures maar zeker zo belangrijk is dat er geen 'terugval' is naar oud gedrag. Dat heet borging van resultaten.

 

          Waarom Consultancy