Over Bullzeye

 

Onze sporen zijn vooral verdiend op strategisch, operationeel maar ook op financieel management terrein. Dit hebben wij bereikt middels onze doeltreffendheid, het behalen van successen, boeken van resultaten en het nakomen van afspraken.

Wij zorgen voor resultaten met impact!

Met name voor MKB bedrijven willen wij ons inzetten voor de ondernemer en/of het management team dat vooruit wil, dat wil aanpakken, wil veranderen en in staat is om te leren. Ervoor zorgen dat uw bedrijf verbetert en ook niet terugvalt in oud gedrag; daarvoor heeft u Bullzeye nodig.

Bullzeye is een B2B conzultancy bedrijf met een 'z' om meteen in haar naam al helder te maken dat de aanpak niet valt onder eenheidsworst maar doeltreffend aanpakt bij de kern en focust op resultaat.

Pffff, weer zo'n 'coach' zou u kunnen denken. Op bewezen feiten beslist niet. Onze adviseurs profileren zich als adviseurs pur sang, wij zijn onpartijdig, de 'vreemde ogen' als het ware. 

Directeur/eigenaar Guido van Erp

Resultaat Consultant 

 

Guido van Erp

 

"Ik ben een gepassioneerd mens en hou ervan succesvol te zijn in wat ik doe en gun dat anderen ook.  Een belangrijke bijdrage  leveren om de juiste weg naar succes te onderzoeken, te bewandelen en daarvan te genieten geeft een bijna onuitputbare energie. In een tijd dat we zuinig en efficiënt met al onze energie om moeten gaan is dat de mooiste manier om zo weinig mogelijk te verspillen. Effectiviteit vóór efficientie. Voor je weet hoe te vermenigvuldigen moet je weten hoe te delen!"